Professionel bejdsning med stor præcision

Hos KIMAS er vi ikke blot effektive specialister i alle former for metalarbejde - vi arbejder også løsningsorienteret og med fokus på en altid flot finish af dit produkt - uanset metaltype, form, antal og bearbejdning.

Vi tilbyder såvel bukning, svejsning, fræsning, laserskæring som forskellige former for overfladebehandling - herunder professionelt bejdsearbejde. Hos KIMAS får du:

  1. Udfærdigelse af emner med stor præcision

  2. Flot finish og fokus på detaljen

  3. Løsningsorienteret og fleksibel produktion

Vi er din foretrukne samarbejdspartner, når det gælder enhver form for metalarbejde. Vi deltager gerne i hele processen fra idé til færdigt produkt og udfører gerne både forsøg og simulationer for at opnå det perfekte slutprodukt.

Vores erfarne og certificerede team af medarbejdere sikrer dig en effektiv og professionel tilgang til udarbejdelse af hvert produkt, således, at vi til hver en tid matcher dine ønskede mål for dimensioner, behandling og finish af produktet. 

Laserskëring Hardox.jpg
IMG_1776.JPG

Bejdsning af stål sikrer effektiv rengøring

Vind, vejr, luft og vand vil altid påvirke metaller. Med bejdsearbejde på en svejning eller et metalprodukt, så er du med til at sikre en optimal og effektiv rengøring af dit metalprodukt, således at korrosionsbestandigheden på metallet så vidt muligt genetableres. 

Alle former for metalarbejde udføres af KIMAS eller en af KIMAS godkendt samarbejdspartner. Alle vores opgaver udføres med:

·   Kvalitet i særklasse
·   Certificerede medarbejdere
·   Kontrollerede forhold

Den rette overfladebehandling sikrer dig en længere levetid på dit produkt samtidig med, at de fleste overfladebehandlinger tilmed giver dit produkt en flottere finish og fremtoning. Der findes flere forskellige behandlingsmuligheder - vi finder den mest optimale til netop dit produkt.

Vores professionelle team af medarbejdere sikrer dig stort know-how på området og en effektiv tilgang til alle projekter uanset størrelse og antal. Det perfekte slutprodukt er altid det vi stiler efter. Vi giver dig garanti for den mest optimale løsning.

Laserskëring.jpg

Bejdsning af rustfrit stål

Uanset valg af behandlingstype, så vil bejdsningsarbejde hos KIMAS sikre dig en flot finish. Behandlingstid afhænger bl.a. af:

  1. Antal anløbninger på metallet

  2. Stålets legering

  3. Materialets tykkelse

Sammen finder vi den løsning, der er optimal for netop dit produkt. Her får du professionalisme fra ende til anden. Vi sætter stor ære i altid at levere det perfekte produkt - det vil du hurtigt finde ud af, når du vælger KIMAS som din foretrukne samarbejdspartner.

Kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende snak omkring dine muligheder. Ring til os på tlf. 75542744 eller på kimas@kimas.dk