Co2 svejsning med stor præcision

KIMAS er din foretrukne samarbejdspartner, når det gælder alle former for metalarbejde. Vi udfører alle former for svejsninger, fræsninger, bukninger, laserskæring samt alle former for overfladebehandlinger.

Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi håndterer alle opgaver med største professionalisme og tilbyder ud over store lagerhaller og en omfattende maskinpark et stort antal certificerede smede, der alle går til hver opgave på en effektiv og løsningsorienteret måde. KIMAS tilbyder:

·   Alle former for svejsninger udført med største præcision
·   Hurtig og effektiv effektuering af din ordre
·   Toholds-skift for fleksibel produktion

Vi giver gerne råd og vejledning under hele processen og deltager gerne i alt fra idéudvikling til udfærdigelse af det endelige produkt. Alle former for bearbejdning foregår efter dine anvisning, dine arbejdsfiler eller din beskrivelse. Vi sørger for at ramme præcis de dimensioner, den finish og den funktionalitet, som du efterspørger. 

Vi foretager gerne flere forsøg og simulationer i vores stræben efter altid at få det perfekte slutprodukt. Vi sørger for arbejde under kontrollerede forhold og sikrer dig en ensartethed af dine produkter uanset bearbejdning, antal og form. 

Laserskëring Hardox.jpg
IMG_1776.JPG

Hos KIMAS får du Co2 svejsning af professionelle

Alle medarbejdere hos Kimas byder ind med stort know-how på alle former for metalarbejde. Herunder også alle former for svejsearbejde. Vores smede er alle certificerede og har up-to-date viden på alle områder, når det gælder professionel håndtering af alle former for metal. Vi byder på:

·   Certificerede smede med års erfaring indenfor metalarbejde

Alle former for bearbejdning foregår under kontrollerede forhold og i store haller med alle former for up-to-date maskiner, der ikke alene kan lette arbejdsgang og udføre et væld af spændende funktioner på metal, men også er med til at sikre ensartethed og stor præcision på alle former for opgaver.

Laserskëring.jpg

Hvad er Co2 svejsning?

Svejsearbejde kan foregå på mange forskellige måder. Denne form for svejsearbejde er elektrisk lysbuesvejsning, hvor der gøres brug af kuldioxid (Co2). Her er kuldioxiden den aktive gas, der fungerer som beskyttelse mod luften af smeltebadet. Her kan spraybuesvejsning eksempelvis være en løsning, når det drejer sig om bearbejdning af tykkere plader. 

Med KIMAS som samarbejdspartner tager vi gerne en snak med dig omkring dine svejsemuligheder og, hvad der matcher dit produkt bedst muligt. Vi stiler altid efter det perfekte slutprodukt med flot finish.

Kontakt os allerede i dag og hør om dine mange muligheder indenfor alle former for metalarbejde
tlf. 75542744 eller på kimas@kimas.dk