Professionel fræsning i alle former for metal

Er du på udkig efter professionel CNC fræsning af høj kvalitet og med stor præcision, så er KIMAS det oplagte valg. Vi håndterer alle former for metalarbejde med vores avancerede maskinpark, der alle er programmerbare til at udføre små som store opgaver med den største præcision og en ensartethed, der sikrer dig et altid nøjagtigt slutprodukt uanset antal. Et samarbejde med KIMAS byder på:

  1. Nøjagtig udformning af det ønskede produkt på baggrund af din beskrivelse, din fil eller din tegning

  2. Præcisionsarbejde i særklasse med fokus på flot finish og den ønskede funktionalitet af dit produkt

  3. Produktion med stor fleksibilitet og effektivitet

Vores erfarne smede byder på års erfaring indenfor alle former for metal og har med deres altid up-to-date viden på området altid et godt bud på, hvordan vi løser din opgave til fulde.

Vi kalder os selv for innovative specialister. Ingen opgave er for stor, for lille eller for kompliceret til vores erfarne team. Vi hjælper dig gerne i mål med din opgave ved at udføre såvel simulationer som forsøg for at komme frem til at det helt rigtige resultat. 

Laserskëring Hardox.jpg
IMG_1776.JPG

CNC fræser med mange funktioner

Professionel CNC fræsning byder på en verden af muligheder for dig, når du i samarbejde med KIMAS designer, finjusterer og finpudser det perfekte produkt. Vores advancerede maskinpark byder på et væld af funktioner indenfor alle former for metalarbejde. Vi byder på:

·    Alle former for metalarbejde udført i højeste kvalitet
·    Professionelle smede, der altid sørger for flot finish
·    Toholds-skift til at sikre dig stor fleksibilitet og mulighed for hurtig effektuering af din ordre

Vores fræsemaskiner giver dig indstillingsmuligheder i mange spændende varianter, og vi er gerne med på råd igennem hele forløbet for at kunne rådgive dig bedst muligt med den mest optimale løsning for øje.

Laserskëring.jpg

Fræsning i metal med stor præcision

KIMAS byder på et professionelt team af engagerede medarbejdere såvel som en professionel maskinpark. Vores CNC bearbejdning foregår på teknisk advancerede maskiner, der alle er i stand til at udføre din opgave med stor præcision. Her finder du ligeledes:

·   Certificerede smede med stort know-how
·   Fræsearbejde i særklasse

Vi sørger altid for at leve op til alle tænkelige krav indenfor bearbejdning af metaller - uanset art, antal og behandlingsform. Ensartet kvalitet og et perfekt slutprodukt er en selvfølge, når du handler hos os. 

Kontakt os allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på tlf. 75542744 eller på kimas@kimas.dk