Vi sætter nye standarder!

Det behøver ikke være en tung proces at forarbejde og bore huller i stål. Hos KIMAS gør vi det i én arbejdsgang. Det sparer dig for en masse – ikke mindst i forsendelser og arbejdstid.
KIMAS har udviklet og perfektioneret teknikken, så vi kan skære huller i stålplader med en langt mindre diameter end pladens tykkelse. Helt ned til en tredjedel af pladetykkelsen, afhængig af opgaven.

Samtidig hører det med, at vi ikke laver større indstik end skæresporet. Hullerne hærder ikke op, det betyder stålet er let at arbejde videre med, f.eks. i forbindelse med gevindskæring, som vi naturligvis også kan klare.

Hos KIMAS tænker vi længere end til standardløsninger og fabriksindstillinger. Vores laserskærer rummer masser af muligheder - vi forstår at bruge dem.

Vores store erfaring gør os i stand til at justere maskinerne, så de yder optimalt. Det er ikke en proces, der kommer af sig selv - den kræver masser af erfaring og timevis af arbejde.
Det kan komme dig til gode.

 

Vi går til stålet på mange måde

KIMAS kan hjælpe med alle typer af metalbearbejdning. I mere end 30 år har vi hjulpet danske virksomheder med at finde løsninger på deres udfordringer inden for f.eks.

  •  Laserskæring – altid i en høj kvalitet, lige klar til næste proces
  •  Kantbukning – både enkle og komplicerede opgaver.
  •  Også dem, der ikke er prøvet før!
  •  Svejsning - i både aluminium, rustfrit og stål. Og vi har plads nok til selv meget store opgaver

Vi løser desuden mange andre typer opgaver inden for overfladebehandling, slibning og valsning. Vi hjælper dig også gerne med at udarbejde helt præcise tegninger af dit projekt, hvis du ønsker det.
KIMAS er certificeret efter 1090 samt 3834-standarderne.

Ring til os på  7554 2744 eller skriv til kimas@kimas.dk – så kontakter vi dig.