Professionel kantbukning til favorable priser

Hos KIMAS tilbyder vi alle former for metalarbejde og laserskæring. Er du på udkig efter kantbukning af professionelle, så er vi den helt rette løsning. Med års erfaring og knowhow sikrer vi dig kvalitet i særklasse, når du bestiller en hvilken som helst opgave hos os.

Ingen opgave er for stor, for lille eller for besværlig for os - vi er klar på alle former for spændende opgaver, når det drejer sig om bukning af metal i alle størrelser og udformninger. 

Vi går altid professionelt til hver opgave, hvilket sikrer dig:

·        Præcisionsarbejde ned til mindste detalje

·        Nøjagtig udformning af dimensioner på baggrund af din fil eller tegning

·        Fleksibel og løsningsorienteret produktion

Uanset, hvor kompleks en opgave end måtte være, så udfører vi gerne forsøg såvel som simulationer for at ramme det ønskede produkt, så du til hver en tid kan vide dig sikker på at få, hvad du har bestilt.

Kantbukning+4+meter .jpg

Pladebukning med professionelt værktøj

Vores store ekspertise i kombination med vores professionelle værktøj er din garanti for et altid perfekt produkt. Vi producerer alle former for bukning på maskiner af mærkerne:

·        Gasparini 250 ton

·        Amada 130 ton

·        Amada 50 ton

Vores CNC-styrede kantpressere med 7 akser er i stand til at udføre et stort antal forskellige buk og funktioner grundet de mange tilhørende under- og overværktøjer.

Vores toholdsskift giver dig ikke alene en fleksibel produktion, men også mulighed for hurtig levering af det ønskede produkt. 

Kantbukning .jpg
Slebet rustfrit emne.jpg
Bukning af stål   Når du bestiller bukning af plade i forskellige materialer, så kan du altid vide dig sikker på kantbukning af høj kvalitet. Vores kraftige maskiner har en stor ydeevne, hvorfor vi tilbyder:  · Pressekapacitet på såvel 50 - 30 tons som 250 tons  Vi udfører buk i alle former for metaller - herunder også stål. Selve processen er effektiv, nøjagtig og specielt tilpasset dit unikke produkt. Vi tilpasser og justerer indtil, vi rammer præcis det ønskede produkt - uanset om det være sig stål eller andet materiale.  Vores ISO 9001 certificering er blot en af mange sikkerhedsgarantier for høj og ensartet kvalitet samt det perfekte slutprodukt, når du handler hos KIMAS. Vi lever op til alle tekniske krav indenfor stål- og aluminiums-konstruktioner.  Hos KIMAS er vi innovative specialister i alle former for metal- og bukkearbejde. Vi deltager gerne i idé- og produktudvikling for, i god dialog med kunden, at kunne matche præcist det ønskede produkt.  Vi udfører alle former for metalbearbejdning og udfører, ud over buk i alle former, også laserskæring og svejsning.  Kontakt KIMAS på tlf. 75542744 eller på mail  kimas@kimas.dk

Bukning af stål

Når du bestiller bukning af plade i forskellige materialer, så kan du altid vide dig sikker på kantbukning af høj kvalitet. Vores kraftige maskiner har en stor ydeevne, hvorfor vi tilbyder:

·        Pressekapacitet på såvel 50 - 30 tons som 250 tons

Vi udfører buk i alle former for metaller - herunder også stål. Selve processen er effektiv, nøjagtig og specielt tilpasset dit unikke produkt. Vi tilpasser og justerer indtil, vi rammer præcis det ønskede produkt - uanset om det være sig stål eller andet materiale. 

Vores ISO 9001 certificering er blot en af mange sikkerhedsgarantier for høj og ensartet kvalitet samt det perfekte slutprodukt, når du handler hos KIMAS. Vi lever op til alle tekniske krav indenfor stål- og aluminiums-konstruktioner. 

Hos KIMAS er vi innovative specialister i alle former for metal- og bukkearbejde. Vi deltager gerne i idé- og produktudvikling for, i god dialog med kunden, at kunne matche præcist det ønskede produkt. 

Vi udfører alle former for metalbearbejdning og udfører, ud over buk i alle former, også laserskæring og svejsning. 

Kontakt KIMAS på tlf. 75542744 eller på mail kimas@kimas.dk