kantbukning

Bukning og kantbukning i mange størrelser og udformninger – også de besværlige eller dem, der ikke er prøvet før. KIMAS hjælper dig med alle typer af opgaver, bl.a. til stålkonstruktioner, og vi arbejder i toholdsskift – det giver en fleksibel produktion, som kan komme dig til gode.

tumblr_mjco89cUVY1rkz363o1_1280.jpg

Kom med dine tegninger eller filer – uanset størrelse og form finder vi en løsning. Vi arbejder direkte fra dine filer, så du får præcis det produkt, du har bestilt – også når det gælder større ordrer med mange forskellige dimensioner.

Hvis din opgave ikke ligger inden for standard-områderne, gennemfører vi også gerne både forsøg og simulationer, så den endelige produktion rammer helt rigtigt.

KIMAS bukker både i større serieproduktioner og i unikke serier.

Vores kantpressere, der er af mærket Amada og Gasparini, er cnc-styrede og med syv akser. Vi har et stort program af over- og underværktøjer, som gør bukkeprocessen både fleksibel, ensartet og effektiv.
Kantpresserne har en trykkekapacitet på henholdsvis 130 og 250 ton, og vi kan bukke elementer på op til fire meters længde.

Desuden er vores bukkemaskiner naturligvis certificerede efter EN1090 – læs mere om certificeringer her.

For mere information om kantbukning, kan du altid kontakte os på telefon 7554 2744 eller på e-mail.

tumblr_mlsetsKySj1rkz363o4_1280.jpg