Få rådgivning i laserskæring fra vores innovative specialister

Få hjælp til laserskæring Jylland, og få dine emner behandlet på den absolut mest præcise og effektive måde. Vores medarbejdere er nogle af landets absolut bedste, og de deltager gerne i idé- og produktudviklingen sammen med dig og din virksomhed. På den måde får du en professionel løsning allerede første gang du kontakter os, frem til at produktet er leveret hos dig. Vi ved, at du som virksomhed har mange forskellige behov, hvorfor god kommunikation mellem alle parter er alfa omega for os.

Derudover kan vores laserskærere behandle alle typer af jern, stål og aluminium. Med andre ord kan vi i samarbejde finde frem til den rette løsning. Vi råder over den nyeste teknologi og skærer præcist ned til 0,1 mm – og vi kan meget mere end bare standardløsninger.

Laserskëring Hardox.jpg
IMG_1776.JPG

Du kan få tilbud på laserskæring Kolding, men vi hjælper naturligvis også i andre dele af landet

Vores adresse er her i Kolding, hvilket medfører at vi har adgang til hele landet indenfor meget kort tid. På én time kan vi nå Aarhus, Esbjerg, Odense og grænsen. Det betyder, at hele processen fra tilbud til ideudvikling til levering af det færdige produkt går meget hurtigt. Vi tror både på høj kvalitet og effektivitet i hele processen, så din virksomhed kan fortsætte med at vækste. Tid er penge både for os og selvfølgelig for dig. Derfor kommer vores mange års erfaring dig til gode, da det netop sikrer præcision, effektivitet og absolut topkvalitet.

Laserskaering gitter .jpg

Laserskæring giver et meget smalt snit, så emnerne som regel ikke skal efterbehandles. Det betyder ikke bare en høj kvalitet, men også at processen kan være særdeles præcis. Samtidig giver KIMAS dig muligheder, du ikke får andre steder.

Du kan f.eks. få 4,2 mm huller i en 12 mm stålplade – eller 10,2 mm hul i en 20 mm stålplade; inklusiv 12 mm gevind. Vi kan også bore tæt og småt, når det er nødvendigt.

Laserskaering huller .jpg

Laserskæremaskiner

Der findes forskellige slags maskiner, men vores metode med rørlaserskæring er helt unik. Den giver dig som virksomhed et væld af muligheder, som førhen ikke var mulig. På den måde kan vi i højere grad efterkomme dine behov, og levere unikke løsninger. Derfor er det også vigtigt for os at tilbyde dig hjælp i selve idéfasen. På den måde kan vores dygtige specialister komme med indspark til dine egne idéer. Pointen er nemlig, at vores medarbejdere er ikke kun specialister i selve produkterne, men i særdeleshed også i innovation. For vores egen virksomhed er innovation naturligvis vigtig, men for vores kunder i endnu højere grad. På den måde kan du og din virksomhed få leveret nogle løsninger, som skiller jer ud fra mængden.

Vi råder over to Trumpf-lasere på henholdsvis 5 og 7 kW – sidstnævnte er en af de største af sin art i landet. Begge maskiner er certificeret i henhold til ISO 9013.

Vi kan skære i

·           Aluminium indtil 20 mm

·           Rustfrit indtil 30 mm

·           Sort stål indtil 25 mm

·           Pladeformat op til 4000 x 2000 mm

Kontakt os her på hjemmesiden og start samarbejdet med os.

Du kan også sende os en mail på kimas@kimas.dk eller ringe 7554 2744

Laserskæring er ikke kun en utrolig effektiv og yderst præcis metode. For os er det i høj grad en hobby, som er spændende og sjov. Derfor er det altid en kæmpe fornøjelse for os at levere innovative produkter.