Pulverlakering i højeste kvalitet til favorable priser

Hos KIMAS udfører vi alle former for metalarbejde med største professionalisme. Vi håndterer alle former for metal og herunder også alle former for bearbejdning, bukning, fræsning, svejsning og ikke mindst overfladebehandling. Her finder du:

  1. Præcisionsarbejde med til mindste detalje

  2. En altid flot finish uanset antal, art og emne

  3. Kvalitet i særklasse

KIMAS byder på intet mindre end certificerede smede med stor know-how, der går til hver opgave med stort engagement på en løsnings-orienteret og effektiv måde, der sikrer dig højeste kvalitet og et perfekt slutprodukt.

Vi kalder os selv for innovative specialister. Vi deltager gerne i alt fra idé til produktudvikling og finjustering af det endelige produkt. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi udfører gerne simulationer og adskillige forsøg, indtil vi rammer præcis det ønskede resultat. 

Laserskëring Hardox.jpg
IMG_1776.JPG

Professionel pulverlakering af aluminium

Hos KIMAS møder du ikke alene et stærkt team af professionelle og certificerede medarbejdere - du møder også et stort netværk af samarbejdspartnere, der til enhver tid sikrer dig mulighed for alle former for metalarbejde - herunder også alle former for overfladebehandling. Et samarbejde med KIMAS byder bl.a. på:

·   Ensartet produktion
·   Hurtig levering
·   Favorable priser

Effektive medarbejdere og en advanceret maskinpark sikrer dig altid attraktive priser, når du handler med os. Vi sørger for kvalitet i særklasse. 

Laserskëring.jpg

Pulverlak - en stærk overfladebehandling

Metaller vil altid blive påvirket af luft, vand og vejret generelt. Med denne form for overfladebehandling sikrer du dit produkt en længere levetid og en flot finish. Alle vores behandlinger foregår under kontrollerede forhold og med stor præcision.

Kontakt os allerede i dag for en snak om dine muligheder på tlf. 75542744 eller på kimas@kimas.dk